Galleri

Harry Potter in 99 seconds

Ønsker du å vite hele Harry Potter serien uten å se alle filmene, lese bøkene eller finne informasjon på nettet? Da er denne sangen av Paint på under 2 minutter perfekt for deg! Her har du originalen, men trykker du "Les hele saken" kan du høre sangen samtidig som det kommer klipp fra filmene!

Under "Les Hele saken" finner du også sangteksten til sangen!


Les hele saken >>

Harry Potter

Harry Potter serien er i 7 deler! Serie er laget av J. K. Rowling. Filmene er regissert av Chris Columbus som lagde de første to filmene, Alfonso Cuarón den tredje, Mike Newell den fjerde og David Yates de tre siste. Den er veldig populær. På denne siden kan du lese det meste om Harry Potter.

Filmanmeldelse her: Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2


Harry Potter og Dødstalismanene Del 2

Endelig er traileren av Harry Potter og Dødstalismanene Del 2 her!!!

Nå avsluttes 10-års spenning med Harry Potter og hans venner...
Det er nå 10 år siden Harry Potter og de vises sten kom ut på kinoer, nå avsluttes eventyret...


Les hele saken >>

Vil du ta en sniktitt på Malacrux'ene? Og noen få andre hemmeligheter?

Harry, Ronny og Hermine må ødelegge alle Malacrux'ene! Men hva er en Malacrux? Og hvor befinnner dem seg?, dette spørsmålet har bare dm som har lest boka fått svar på, så dem som bare ser filmene kan ta en sniktitt her!
Les hele saken >>

Harry Potter, i butikken nå

Nå har Harry Poter og Dødstalismanene Del 1 kommet ut i butikkene, kanskje når du leser dette du har fått det!? Dem som har forhåndsbestilt det på for eksempel Platekompaniet har kanskje allerede fått den før den kom i butikkene. På nettsida (Platekomapaniet) kan du også vinne tur til Skottland hvis du er god i Harry Potter. Trykk på "Les Hele Saken" for å vite mer.
Les hele saken >>

Ny fersk Harry Potter Plakat

Allerede 4-3 måneder før premieren på Harry Potter and The Deathly Hallows, har en plakat begynt å komme ut! Trykk på Les Hele Saken for å se den!
Les hele saken >>

Hary Potter Blogg RSS

Filmanmeldelse

23.01.2011 22:18

Film: Harry Potter og Mysteriekammeret

Harry begynner på sitt andre år på Galtvort. Og han møter sine venner igjen som er Ronny og Hermine. Dette er noe Harry har lengtet etter. Alt var som det skulle være. Helt til det plutselig det sto en skrift på veggen som var skrevet av blod. Og i tilegg var Herr Hansen, katten til Nask blitt nedfrossen. Og nå har mysteriet begynt. Det viste seg at et Mysteriekammer finnes i borgen. Harry, Ronny og Hermine vil finne ut mer, og da blir det et stort kaos med trylledrikker, nedfrosne mennesker og dagbøker. Men når plutselig Hermine blir nedfrossen, da må Harry og Ronny virkelig finne ut av dette. Med hjelp fra en dagbok havner Harry et helt annet sted enn der han burde være. Med Ronny som følge.Aldersgrense: 8 år
Skuespillere: Daniel Radcliffe
, Rupert Grint, Emma Watson

Min Mening

Filmen er veldig bra, bedre en film nummer 1. Et mysterium har aldri vært så morsom, før nå. Det er morsomt når Harry, Ronny og Hermine treffes igjen. Det er morsomt at alt henger sammen. Tom Venster viser seg å være Voldemort den store hvis man bytter om på bokstavene. Det er veldig kult. Digger filmen.

Terningkast: 5

Hva er din mening?

Comment Kommenter (586)

Blir Dødstalismanene del 2 like bra som del 1?

Harry Potter og Dødstalismanene - Del 1
Her er et bilde fra Harry Potter og Dødstalismanene del 1, blir del 2 like bra?
Les hele saken >>

Ny Harry Potter film

Harry Potter og Dødstalismanene

I helga uke 46 ble norgespremieren av Harry Potter og dødstalismanene vist. Anmeldere mener at filmen er dårlig i forhold til de 6 første filmene. Jeg mener at filmen er bra. Og at det er spennende når dem skal finne malacruxene. Her kan du få se traileren, hva synes du?


Les hele saken >>

Dette har skjedd i Harry Potter hittil

Nesten 4 millioner besøkende har de seks Harry Potter-filmene hatt til sammen i Norge siden den første filmen i 2001. Mye har skjedd med den unge magi-gutten siden den gang.

En liten oppfriskning av hendelsene kan kanskje være greit før du setter deg til rette i kinostolen for å se "Harry Potter og Dødstalismanene - Del 1", som har premiere 19. november.
Les hele saken >>

Emma Watson som Hermine i Harry Potter og DødstalismaneneHarry Potter og Dødstalismanene Del 1

 


Hva synes du om Harry Potter?

Navn
E-postadresse
Beskjed
Kode
Tidligere artikler