Film Galleri

Premierene i uke 3!

Ukens premierer uke 3

Ukens premierer består av horror, drama og action! Det blir klaustrofobi i filmen Elevator der en gruppe mennesker blir stengt inne i en heis. Det blir drama i J. Edgar der vi får se livet til FBI sjefen J. Edgar Hoover. Det blir action i kjent Varg Veum stil. Hvilken skal du se? Noen i det hele tatt?


Golden Globe Vinnerne 2012!

Hvem vant Golden Globe prisene i 2012. Dette er noen av dem: Den emmybelønte serien Mildred Pierce vant også en Golden Globe for serien. Meryl Streep vinner for sin innsats i filmen Jernkvinnen. Claire Danes vinner for serien Homeland. Downtown Abbey vinner prisen som beste miniserie. Filmen J. Edgar kom dessverre ikke på listen over Golden Globe vinnere, men får kanskje en oscar under oscar utdelingen! Se hele listen ved å trykke "Les Hele Saken"!

Meryl Streep vant Golden Globe 2012 for rollen i Jernkvinnen


Les hele saken >>

2012 - Året i 3D!

En mengde med gamle og nye filmer blir nå i 2012 gjenskapt i 2012. Noen har spesielle grunner som jubileum, mens andre bare kommer av lysten i å gjenskape en film i 3D! Nå gir jeg deg listen (Muligens ikke alle) over de nye 3D filmene i 2012!


Les hele saken >>

Film og TV - Sitater og mer!

Trykker du Les Hele Saken får du en lang rekke med sitater og bilder fra One Tree Hill og noen få filmer!
Bildet er selv laget av redaktøren (meg)!
Les hele saken >>

Årets Golden Globe nominasjoner!

Årets Golden Globe nominasjoner har endelig kommer, og med hjelp av Filmweb kommer de nå på rekke og rad!
Les hele saken >>

En ny og fantastisk premiere uke!

Neste uke har den store Twilight filmen premiere, Brakind Dawn Part 1, i tilegg får vi også gleden av humor i 50/50, kjærlighet i OneDay og eventyr i blåfjell 2. Det svinger seg mot masse humor. På vei kommer også J. Edgar på lerettet.

Film-Krigene RSS

03.10.2011 20:58

Her legger vi til noen såkalte "Film-kriger" der du kan stemme på hvilken du synes er best. Det er egentlig bare en liten undersøkelse!


Lucas-Krigen: Indiana Jones VS Star Wars


Eventyr-Krigen: Harry Potter VS Twilight


Drama-Krigen: Romeo + Juliet (1996) VS Titanic

Comment Kommenter (8253)

Klar for J. Edgar?

En film med navn J. Edgar har i november verdenspremiere. Det vil da muligens få konsekvensene at den kommer i norske kinoer tidlig i januar eller sent i desember. Filmen bærer Leonardo DiCaprio  i hovedrollen som selveste J. Edgar. Den er regissert av Clint Eastwood. Filmen handler om FBI direktør J. Edgar Hoover. Andre kjente roller er blant annet Naomi Watts som spiller Helen Gandy.


Les hele saken >>

Rapid Fire

Her er filmanmeldelsen. Vil du vite mer om action filmen som fikk et veldig dårlig terningkast i våre filmanmeldelser? Når du har hørt det kanskje du vil si om du er enig i det eller ikke selv om du ikke har sett den?
Les hele saken >>

Brothers

Her er filmanmeldelsen! Vil du vite mer om filmen Brothers der vi gar Natlie Portman, Tobey Maguire og Jake Gyllenhaal i hovedrollene! Brothers, ikke Sisters er en film om to brødre, der...
Les hele saken >>

Pus med Støvler vender tilbake!

Selv om Shrek eventyret er over betyr det ikke at Pusen med støvler må vekk. Nei menlig, fordi han kommer snart tilbake på lerettet, men denne gangen i hans egen storfilm. Det foregår lenge før han møter Shrek, og han er på jakt etter gåsa som legger gullegg. Dette kan bli et uforglemmelig øyeblikk så følg med! Se Teaser-Traileren nedenfor:


Tidligere artikler