Velkommen til TV-serier

Velkommen til TV-serier, under kan du se en video av Theme-Songer som er med i noen Tv-serier!


Les hele saken >>

Atle Petersen og Marianne Sandaker vant Skal vi Danse!

I Skal vi Danse finalen lørdag 12.11.11 sto vi igjen med to par: Atle Pettersen og Marianna Sandaker, og Kari Traa og Egor Fillipenko. Etter seks utrolige og fantastiske danser vinner til slutt Atle og Marianne. Kanskje mest på grunn av den siste og magiske dansen.


Les hele saken >>

Nok en dramatisk uke i Hotel Cæsar!

I episode 106 (28) får Hotel Cæsar dramatiske følger. Etter at Catherine oppdaget at Gråmysa fantes på Fugleholmen, kverker hun dem så byggingen på starte opp igjen. Hun er heller ikke ofte sammen med datteren Camilla som netopp er født, dette tar faren seg av, med litt av hjelp fra Juni, men som til slutt sier at de ikke lenger kan være sammen. Etter lang tid separeres Eva og Jens-August, Jens-Augusrt vil ikke separeres, men skriver under til slutt. Goggen og Vanessa sliter med forholdet, etter at Goggen kjelte ut Vanessa og bloggen hennes oppdager han senere et fint blogg inlegg som var dedikert til han. Han mykner opp, gir seg som russepresident, kjøper roser og er klar for og be om unnskyldning. Desverre kommer Vanessa og Jens-August i samme rom, begge litt triste. Det utvikler seg til at de ender opp i senga...

Mon tro hva som skjer neste uke!?


Tv Galleri

Sanger fra Tv-serier

Har du lyst å høre noen sanger fra noen tv-serier?
Trykk på "Les hele saken" for å se dem!
Les hele saken >>

Sesongstart, Hotel Cæsar

Etter en dramatisk Cæsar-brann på sesongavslutningen i fjor er det i kveld sesongstart! Det er nemlig klart for dramatikk, kjærlighet og krangler når vi er tilbake ved hotellet.


Les hele saken >>