Sesongstart, Hotel Cæsar

Etter en dramatisk Cæsar-brann på sesongavslutningen i fjor er det i kveld sesongstart! Det er nemlig klart for dramatikk, kjærlighet og krangler når vi er tilbake ved hotellet.


Cæsar brann: I sesonavslutningen på Hotel Cæsar i 2010 begynte Anker Setern og brenne etter en heftig krangel med Jens August og Eva.

Nå er hele Norge klar for å vite hvem som døde og hvem overlevde. Vi ser også noen nye i den nye sesongen. 19.30 på TV2 går den i kveld. I flere år har drama serien rullet på de norske tv-ene. Det vil den fortsette å gjøre. 

Serien startet i 1998 og har pågått helt siden da! Noen dør, noen drar andre kommer. Anette Hoff som spiller Juni har vært i serien helt siden den gang. Begravelse for de døde kommer nok du til å se i en av de første episodene! 

Sesongstart episoden
To uker senere etter brannen får vi endelig se hvem som døde og hvem som overlevde, det skal vi nå fortelle dere! Dem som døde var Dagny Dallimore (Frøydis Arman) som var moren til Juni Anker Hansen, Ragnhild Røed (Mona Levin) som var søsteren til Dagny, hun døde ikke direkte i brannen, men hun døde på sykehus litt senere, i tilegg døde Cecilie Dahr Hove (Jannecke Øinæs) som er kjæresten til Storm og søsteren til Chatrine Hove Rosenkrantz (Marianne Westby). Men hva med Jenny? Mer info senere.

Juni var dypt takknemlig for Pelle Krogstad (Nikis Theophilakis) for han hadde reddet henne under brannen. Juli var glad for at hun var i live men likevel trist for dem som er død.

Intriger er det likevel. Krangelen mellom Eva Therese Rosenkrantz (Rudy Claes) og Jens August Anker Hansen (Kim Kolstad) som kanskje var en av grunnene til at brannen startet. Intrigen begynner også hos Cathrine og Juni, Cathrine spyttet på bilde av familien, men det var før hun visste at Ragnhild Røed var i familien til Juni.

Hva med Jenny? Jenny Augusta Anker Hansen (Madeleine Blom) fikk brannsår etter brannen, legene sa at alt skulle gå bra, men krangelen med Eva og Jens August var også rett foran Jenny når hun lå i senga. Slutten av episoden endte dramatisk når Jenny pustet rart og legene kom i aksjon.