Star Wars: The Clone Wars Sesong 2 Episodeguide

Star Wars: The Clone Wars Sesong 2 heter "The rise of the bounty hounters", hvis du husker fra filmene så husker du kanskje at Boba Fett var en bounty hounter, eller som på norsk kalt dusørjeger. Akuratt som i sesong 1 er det 22 episoder, det begynner med episoden "Holocron Heist" og slutter etterhvert med "Lethal Treackdown", det er ikke mange norske nettsider som har Clone Wars Episodeguide, også nesten ingen som har det om sesong 2, så da er kanskje denne sida litt spesiell på akuratt det?

Epguide201.jpg
Clone Wars Sesong 2 Episode 1 "Holocron Heist"
Episoden begynner først om litt småting om jediene, men hovedstarten er nok at dusørjegeren Cad Bane blir kontaktet av sithen av alle sither Darth Sideous og får i oppdrag til og stjele en såkalt Holocron. En Holocron inneholder masse informasjon om senere jedier, altså barn som kan bli jedier når dem blir eldre. Sin droide Todo 360 plasserer han en bombe i som kan hjelpe han senere på oppdraget, han for også hjelp av dusørjegeren Cato Parasitti (venstre på bildet) som hjelper han med og ta en form av en jedi for å hjelpe han til og komme inn i velvet. Imens oppdager jediridderen Yoda at det er forstyrring i kraften, han sender så Anakin Skywalker og Obi-Wan Kenobi for og etterforske mer, Ahsoka derimot blir sendt til biblioteket for å lære mer, her blir hun angrepet av bibliotikaren Cato som skiftet form fra jedien til bibliotikaren, hun overvinner han, men på overvinnelses-sekundet stikker Cad Bane av med Holocronet
som han klarte og stjele med blant annet bomben i Todo som kanskje var det største knepet.

Epguide202.jpg
Clone Wars Sesong 2 Episode 2 "Cargo of Doom"
Anakin og Ahsoka er på en nådeløs jakt etter det stjålne Holocronet som tidligere ble stjelet av Cad Bane. Uheldigvis har allerede Cad Bane fanget jedi mester Bolla Ropal. Bane prøver og tvinge han til og si hvordan man åpner Holocronet, og hvis ikke han sier det, torturerer de han. Han torturerer han for mye så han til slutt dør. Bane vil så finne nye jedier som kan åpne Holocronet, han sikter etter Anakin og Ahsoka som har kommet ombord i skipet hans for å få tak i Holocronet. Etter en rekke knep fra Bane holder på Ahsoka og dø, og Anakin forteller han hvordan og få åpnet den for og få reddet padawanen sin. Han prøver så og flykte, og det eneste i veien for han er to kloner, det ser ut som om en av de dreper han, men hemmeligheten er at Bane er soldaten!

Epguide203.jpg
Clone Wars Sesong 2 Episode 3 "Children of the Force"
Etter det misslyktede forsøket og få tilbake Holocronet forteller Anakin og Ahsoka om det som hendte. I mellomtiden for Cad Bane en ny melding fra Darth Sideous, denne ganger om og kidnappe noen barn som har kraften og bringe dem til planeten Mustafar. Etter og ha følt krafter og hvor Bane var på vei dro Obi-Wan til planeten Rodia, mns Anakin drar til Naboo. Etter løgner fra Cad Bane kidnapper han barnet til tidligere avdøde Bolla Ropal i akuratt siste sekund før Obi-Wan ankommer. Når han så senere ankommer planeten Naboo der Anakin og Ahsoka passer på barnet Roo-Roo Page, Ahsoka overrasker han og starter i en liten duell som hun utrolig nok vinner. Han nekter så og si hvor de andre barna er blitt ført til. De prøver og få noe ut av han med kraften, men som til slutt nesten dreper han. Bane fører Obi-Wan og Mace Windu til der Holocronet befinner seg. Der er det også en del feller. Mens Anakin og Ahsoka drar til Mustafar der de finner barna. Darth Sideous forteller i et hologram til noen droider at de må ødelegge stasjonen siden jediene kom, heldigvis klarte Anakin og Ahsoka og redde både barnet og seg selv. Imens rømmer desverre Cad Bane men med uten Holocronet som ligger trykt i jediens bevaring.

EpGuide204.jpg
Clone Wars Sesong 2 Episode 4 "Senate Spy"
Anakin Skywalker og hans hemmelige kone Padme Amidala planlegger en kveld med kun romantikk, men gleden stikker fort av når Anakin får melding av Jedirådet om at han må komme øyeblikkelig. Anakin blir bedt om og spørre Padme om hun kan spionere på Senator Rush Clovis, en mann som kanskje svikter jediene og setter seg godt til rette hos seperatistene. Og neste dag han spørr henne nekter hun i starten etter at jediridder Yoda allerede hadde spurt. Hun stilner etterhvert og godtar senere oppdraget. Når de ankommer planeten Clovis er på ber Padme om at Anakin og R2-D2 venter ute og for hennes signal. Padme har et hyggelig møte med Clovis og en annen ukjent senator med navn Lott Dod. Dod putter noe rart i drinken hennes som etterhvert svakker henne. Clovis blir etterhvert rasende over det han hadde gjort. Før dette kom Anakin inn etter at hun syntes hun var lenge inne, han fikk samtidlig tak i minnebrikken til en plantegning over en ny droidefabrikk som seperatistene har planlagt. Senere når han oppdager at Padme har besvimt, beskylder han i starten Clovis, men som etterpå sier at det var Dod. Under hele oppholdet har Anakin egentlig hvert litt sjalu på Clovis som han ofte finner i armene på Padme, men Padmes øyekontakt forteller at det er ingenting. Uheldigvis fikk Dod igjen tilbake minnepennen, i starten blir Clovis litt sint på Padme for og ha løyet, men oppdager for at det var for hennes beste, hun våkner før dette. Clovis får motvillig tilbake minnepennen og gir den til Padme, Dod blir sint på Clovis som har dolket han i ryggen, men med Padmes ord om at han takler det, så takler han det. Mens Anakin kanskje finne rut at han må takle sjalusien sin litt bedre.


Clone Wars Sesong 2 Episode 5 "Landing at Point Rain"
Etter at Senator Padme Amidala fikk tegningene til en ny base, gjør nå jediene Obi-Wan Kenobi, Ki-Adi-Mundi og Anakin Skywalker med sin padawan Ahsoka Tano et angrep på den stor-bevoktede basen. Etter lang planlegging er de på vei, tre republikanske skip på et møtested, uheldigvis blir alle skutt ned før de ankommer møtestedet, Mundi og Skywalker sine skvadroner ble ikke berørt, Men Obi-Wan sitt var det igjen bare to overlevende, han selv og en klone. Nå må Anakin og Mundi først finne hverandre etter deretter og finne Obi-Wan, begge gjør en snarvei. Anakin må blant annet ødelegge en mur som blokkerer dem, mens Mundi kjemper mot Geonosis folk som også kjemper mot dem. Mundi og Skywalker får etterhvert kontakt. Da kontakter Mundi Admiral Yularen som sender dem forsterkninger. Forsterkningene reddet Obi-Wan. Når Anakin, Ahsoka og Mundi dukker opp planlegger de så angrepet på skjold-generatoren. Anakin og Ahsoka svekker noen kanoner så de kan etterpå skyte dem med tanksene sine, men dette var bare første del... Ahsoka lurer på hvor mange droider Anakin tok, han svarte 56, Ahsoka småfniste og lo stolt 60. Anakin klagde og sa at han tok en stor en, og deretter uavgjort. Plutselig kommer Mundi inn og sier 65, han spørr så hva han vant. Anakin tenker seg om og sier så: Sin evige respekt!

Epguide206.jpg
Clone Wars Sesong 2 Episode 6 "Weapons Factory"
Luminara Undulis padawan Bariss Ofee og Anakin Skywalkers padawan Ahsoka Tano får i oppdrag og bryte seg inn i droidenes våpenfabrikk for så og sprenge den, uheldigvis er veien opp til "senteret" nesten som en hule, heldigvis kan Bariss alle veiene etter at hun forbredte seg lenge. Mens Anakin og Luminara oppholder droidene på broen. Etter en lang rekke tenking kommer endelig Bariss og Ahsoka opp til senteret, der venter et hemmelig våpen fra seperatistene, en tanks, nesten umulig og skade, den samme maskinen som Luminara og Anakin møtte på tidligere, som de ødela ved og ødelegge broen som de gikk på. Men uten mulighet for og sprenge en bro må Bariss og Ahsoka ødelegge maskinen, Bariss lager et høl under den og dreper så droidene inni. Uheldigvis klarer de ikke og sprenge ladningene så de vurderer og sprenge den innenfra med maskinen, men det innebærer eget liv, muligens. Anakin, Luminare og klonene kjemper lenge og vel, men venter også lenge, Luminara sier at Anakin må ha tålmodighet og at hun er sikker på at Bariss klarer det, imens sprenger de basen innenfra. Anakin nekter nesten og tro det og er med en gang på jakt etter sin padawan. Luminara er redd for padawanen sin også, men sier kanskje at deres tid er inne, Anakin nekter og tro det som vanlig. Under den ødelagte basen lever fortsatt Bariss og Ahsoka. Ahsoka bruker en kontakt metode som Anakin har lært henne, det virker. Etter kontakt med Anakin bruker han og Luminara kraften for og ta vekk restene som ligger oppå Ahsoka og Bariss. Basen er ødelagt og padawanene er trygge...

Epguide207.jpg
Clone Wars Sesong 2 Episode 7 "Legacy of Terror"
Etter kampen med våpenfabrikken drar foreløplig padawanene Ahsoka og Bariss vekk. Mens Luminara drar for å finne lederen av droidefabrikken Poggle the Leeser. Jediene Anakin, Obi-Wan og Ki-Adi-Mundi er på en republikans base i næreheten, der får Anakin varsel om storm rundt der Luminara er, hun sier det ikke er så farlig og sier vi finner ly der Poggle sinn hule er, med "vi" mener hun hun og klonen hun har med seg. De kommer seg inn, det kontakter dem om, men plutselig kommer det noe... Kontakten blir brutt. Jediene drar med en gang et søk etter henne på stedet hun ble borte, uheldigvis finner lasersverdet hennes. De finner også en vei hun kanskje ble bortført. Der går de lenge i en hule, plutselig blir to kloner angrepet av noen merkelige dyr. Imens ser vi Luminara som blir bortført av de samme dyrene, hun våkner så og begynner en kamp, men taper så fort på grunn av den forsvunnede lyssabelen sin. Samtidig ser vi at jedien treffer også på dyrene, prøver og drepe dem, men det går ikke. Etter og ha fulgt dem dit Luminara er fanget ser de at dyrene blir kontrolert av en slags mark eller en slange. Luminara derimot spør hvorfor de ikke dro fra det avskylige stedet, Obi-Wan svarer med at han bruker Anakins taktikk. Anakin blir fornærmet. De vil så teste slangen på henne, men blir avbrutt av jediene, de befrir Luminara og sprenger den basen også. Jediene kommer seg ut akuratt i tide. Obi-Wan blir lei seg over at han ikke fikk ut noen av de slangene så at han kunne teste på dem, Luminara derimot håper på at slangene ble borte akurattsom dronningen.

Epguide208.jpg
Clone Wars Sesong 2 Episode 8 "Brain Invaders"
Etter at Poggle the Leeser ble fanget må jediene Anakin, Obi-Wan, Luminara og Ki-Adi-Mundi flytte han til Courscant, på veien dit må han avhøres. Mens padawanene Ahsoka og Bariss må flytte legemidler til en sykebase der jedimesteren Kit Fisto venter på dem. Ahsoka får vanskeligheter med og sove og sier at det er vanskelig at det er stille, Bariss nyter det. Imens ser vi at en av klonene blir tatt over av en av slangene som overlevde etter ødeleggelsen på basen i tidligere episode. Han tar så over flere kloner, deretter angreper de padawanene som forsvarer seg selv, men som ikke vil skade klonene heller, de undres hva som foregår, på vei til broen blir de angrepet av en klone som e må drepe, ut av han kom det en slange eller såkalt "parasitt". De ser flere kloner underveis og velger senere å gå i luftkanalen, Bariss sier at det kan være lurt og skille lag, Ahsoka mener at dem bør holde sammen, Bariss også, men sier at dem ikke har noen valg. Ahsoka går for og kontakte Fisto for å advare dem, mens Bariss skulle prøve og få klonene ute av kontroll, uheldigvis blir hun nedslått og blir angrepet av en parasitt. Ahsoka kontakter Fisto, men han tror det ikke er så farlig, etterpå får hun kontakt med Anakin som sier at han skal prøve og finne ut hvordan man kverken parasittene uten og skade klonene. Han går så til Poggle og truer med og drepe han hvis han ikke sier det, han sier det slutt, motgiften er kulde, dette sier han til Ahsoka. Hun lurer på hvordan hun skal få til det, Anakin tipser om ventilasjonen. Hun er så på vei, men i veien står Bariss som begynner og angripe henne, Ahsoka flykter for å få på mere kulde, dette gjør hun, men treffer så på Bariss igjen. Imens ser vi at Anakin forteller de andre jediene hvordan man ødelegger parasittene, jediene blir overrasket siden han klarte det alene. Tilbake hos Ahsoka og Bariss foregår nå en iskald kamp mellom Bariss og Ahsoka, klonene i de andre rommene begynner og miste parasitten, det gjør også etterhvert Bariss sin, hun vil at Ahsoka skal drepe henne, Ahsoka sier nei og ødelegger så parasitten før hun sovner i den iskalde kulden. Dem dokker så til på sykebasen der Kit Fisto kommer inn og sier at alt gikk bra. På sykebasen litt etter forteller Anakin at det var bra gjort og stole på instiktene angående om hun skulle drepe Bariss eller ikke, og at det var bra at hun valgte ikke.

File:AdiAnakin.jpg
Clone Wars Sesong 9 "Grievous Intriuge"
Etter at General Grievous tok jedimesteren Eeth Koth til fange og nesten drepte han, dette ble vis til jediene, under meldingen lagde Koth et håndsignal om hvilket system de befinner seg i. Sammen legger jediene Anakin Skywalker, Adi Aleia og Obi-Wan Kenobi en plan om å redde Koth etter deretter og fange Grievous. Første del av planen er å distrahere Grievous med stjernekryssere med blant anne Obi-Wan i, mens Anakin og Aleia drar inn i dems for å befri Koth, uheldigvis blir dem møtt med kamp. Grievous viste at Anakin var lumsk og kanskje hadde en plan på lager. Samtidig broder Grievous stjernekrysseren til Obi-Wan, en liten kamp starten. Imens dreper Anakin og Aleia droidene og redder Koth. Uheldigvis flykter Grievous og drar tilbake til hans skip der nå Anakin, Aleia og Koth befinner seg. Anakin frakter den skadede Koth og drar til skipet hans, mens Aleia møter Grievous. Obi-Wan tar også igjen Grievous. Grievous melder så i fra om og ødelegge stjernekrysseren selv om begge skipene fortsatt er i kontakt. En feig Grievous flykter unna i tide, mens Obi-Wan, Aleia og noen kloner blir reddet av skipet til Anakin der også Koth er om bord, nok en gang har Grievous flyktet.

Epguide210.jpg
Clone Wars Sesong 2 Episode 10 "The Deserter"
Etter at den endeløse jakten på Grievous sluttet på en bebodd planet og når kommandør Rex ble skadet må klonene med han finne et sted hvor han kan finne ly for natten. Han vil sloss, men får ikke lov på grunn av skadene. Familien han bor hos har en tidligere klone som flyktet fra det forrige Geonosis-slaget, etter deretter og ha kommet til resten av familien. Rex stiller han så en rekke spørsmål, der han alltid svarer klokt. På andre siden ser vi at Grievous ringer om forsterkninger som etterhvert kommer, men som lander på åkeren der familien holder til. Barna oppdager droidene som snart kommer inn i huset der klonen er klar og begynner raskt og skyte. Rex er an backup-plan. Noen droider kommer seg opp til resten av familien der Rex venter på dem. Han skyter alle droidene som kommer opp, mens klonen dreper alle nedenunder. På andre siden kommer mer hjelp til Grievous, han flykter deretter, noe som Obi-Wan ikke liker. Dagen etter er Rex frisk igjen og drar fra familien, dem ber han om å bli, men Rex svarer at hans tilitt tillhører Republikken. Han dukker opp så hos Obi-Wan som blit hentet av republikken.


Clone Wars Sesong 2 Episode 11 "Lightsaber Lost"
Jediene Anakin og Ahsoka er i en slum på planeten Courscant for å finne en dusørjeger, plutselig tar en lommetyv Ahsokas lyssabel. Hun prøver så og finne han igjen, men han er borte av syne. Anakin fanger dusørjegeren, og de drar så tilbake, Ahsoka derimot ender på å prøve og lete etter den og hvis hun ikke finner den så skal hun si det. Hun går på biblioteket der bibliotikaren kanskje er til hjelp, hun sier hun ikke er det, men sier at kanskje en gammel jedi kan hjelpe henne. Jedien Tera Sinube er tidligere jedi, som gledelig vil hjelpe henne, han finner denne lommetyven, men vil så være med på oppfraget, Ahsoka er litt skeptisk på grunn av alderen, men lar han bli med. De finner lommetyven, men han sier at han ga den til Nack Movers. De drar så for og finne Nack, men som de uheldigvis finner død. Kjæresten hans er på gråten, og Tera trøster henne. Imens oppdager Ahsoka en annen jente huset med lyssabelen hennes, hun flykter og Ahsoka følger etter henne. Det blir en lan jakt. Tera derimot går sakte fra mot kjærestene som han senere finner ut at er en bedrager. Han legger på et sporings-sender på henne, hun flykter også. Ahsoka klarer ikke lenger å følge henne og må så vente på Tera som senere dukker opp på en Speeder. De følger så etter sporings-senderen han satte på forræderen. De dukker opp på toget der jentene står klare, den ene av dem, hun som hadde lyssabelen truer med og drepe en familie, plutselig dukker Tera opp og avskjærer henne på den andre siden, familien er trygg og Ahsoka har fått tilbake lyssabelen sin...

Epguide212.jpg
Clone Wars Sesong 2 Episode 12 "The Mandalore Plot"
Jedien Obi-Wan Kenobi ankommer Sundari på planeten Mandalore, her møter han en tidligere venn, hertuginne Satine (bildet). Han kommer hit på grunn av rykter om Mandalore. Hun sier at ryktene ikke er sanne. Deretter ber hun Obi-Wan om en tur rundt byen, Obi-Wan godtar. Midt i turen dems går det av en bombe, etter deretter å vise Dødsvakten logoen. Obi-Wan ber alle om og stå rolig, men det er en som løper, Obi-Wan følger etter han. Mannnen tar så selvmord før Obi-Wan rekker å snakke med han. Senere, etter alle de tragiske hendelsene tar Satine en stille middag med en venn, mens Obi-Wan sjekker en gammel gruve og ser om den er forlatt, Obi-Wan gir henne små øretelefoner så de kan snakke sammen underveis.  Obi-Wan kommer til gruva med en Speeder, der han plutselig blir angrepet av to som ligner på tidligere avdøde Jango Fett. Desverre blir han fanget, han kontakter så Satine og ber henne om hjelp. Satine sier til vennen at hun bare skal ta lit frisk luft, men egentlig drar for og finne Obi-Wan. Når hun ankommer stedet redder hun Obi-Wan akuratt før han blir most i fillebiter. På vei ut kommer tre andre lignende som det Obi-Wan så tidligere, disse er kalt Dødsvakten. Lederen tar av seg hjelmen og Satine oppdager at det er vennen hennes. Han har også en lyssabel-ting, han og Obi-Wan starter en liten kamp som ender uavgjort, Obi-Wan og Satine rekker og flykte, mens vennen lar dem gå. Jedien Anakin ankommer så senere, etter hendelsen der Obi-Wan for en gangs skyld sier at han er glad for å se han. De går om så ombord i skipet der neste episode fører oss...

Epguide213.jpg
Clone Wars Sesong 2 Episode 13 "Voyage of Temptation"
Etter at Jedien Obi-Wan tidligere møtte hertuginne Satine skal han nå, sammen med Anakin Skywalker frakte henne tryg til planeten Courscant. Kloner, som også er om bord, får de fleste i oppdrag og se om alt er bra nedenunder. Anakin oppdager blant annet at Obi-Wan og Satine har en tidligere fortid sammen. Det går blant annet ut på at Obi-Wan måtte forlate Satine på grunn av jedi-loven. Imens får vi se at det foregår mystiske hendelser nedenunder, etter at alle klonene på mystisk vis har blitt borte kontakter kommandør Rex og Cody om det til Anakin, som senere forteller det til Obi-Wan. Anakin går ned og ser hva som foregår, mens Obi-Wan passer på senatorene. Nedenunder, hos Anakin dukker det opp plutselig noen merkelige droider, de treper to av fire, uheldigvis kommer det flere små lignende droider fra de avdøde droidene. En stor en derimot, kommer oppover heisen og inn til senatorene der Obi-Wan står klar med lyssabel. Han angriper den så raskt, og dreper dem, men som med Anakin sine kommer det flere små. De dreper alle, bortsett fra en som Obi-Wan har en lur ide til. Anakin, Rex, Cody og R2-D2 derimot leter etter den siste moren. Han finner den og dreper den. Ovenpå har Obi-Wan den lille droideskapningen fanget i et skap der han forteller at den vil prøve og angripe Satine og alle som prøver og beskytte henne, men den vil ikke angripe på forræderen. Etter at de har funnet det ut kommer droiden løs og Satine blir fanget av mannen. Obi-Wan dreper droiden og følger så etter mannen. Rett før Satine holder på og dø forteller hun at hun har elsket han helt siden han forlot henne. Etterpå kommer Anakin og dreper mannen som holder Satine fanget. De ankommer så Courscant der siste del av denne tre-episoders-historien hender...


Clone Wars Sesong 2 Episode 14 "Duchess of Mandalore"
Etter å ha ankommet Courscant, prøver hertuginne Satine og overbevise rådet om at gruppen "Dødsvakten" mobiliserer seg. Kansler Palpatine viser et hologram der hennes beste beskytter (tidlig avdøde) sier at dem burde slutte seg til dødsvakten. Satine sier umiddelbart at det må være en feil, Palpatine derimot sier at hun må ta det som har skjedd innover seg. Senere, når hun er på vei et annet sted prøver jedien Obi-Wan og snakke med henne, men hun går løs på han, fult av sinne. På vei vekk, blir dem angrepet av noen seperatister så hun blir nødt å hoppe av skipet, og piloten måtte ofre livet. Senere på Palpatines kontor sier Satine at det ikke kunne ha vært en ulykke. Senere får hun viktige informasjoner fra en beskytter som gir henne et hologram som inneholder hele samtalen til den tidlige avdøde beskytteren hennes. Rett etterpå skyter en fra Dødssvakten beskytteren. Hun prøver så og flykte, uheldigvis tror en politidroide at det var henne som drepte han, så hun må også flykte fra dem, hun tilkaller så senere Obi-Wan om hjelp. Han ankommer så stedet der Satine forteller han alt som hadde skjedd, de prøver så og stikke av, uheldigvis får mannen fra dødssvakten øye på dem, men klarer ikke og skyte dem fordi dem går bak et hus. Så får politidroiden øye på dem. Satine gir disken med hologrammet til Obi-Wan så han kan vise det til rådet, mens Satine må overgi seg for å distrahere vaktene. Obi-Wan akommer rådet og viser så hologramet, så alle bitene faller på plass, Satine er ikke lenger fanget eller mistenkt og senere forteller hun til Obi-Wan det hun tidligere har sagt; "Tider forandrer seg.".
Clone Wars Sesong 2 Episode 15 "Senate Murders"
Etter flere kamper mellom droider og kloner synes en av lederne på planeten Kamino, senatoren Mee Dechi at å lage flere kloner er en bedre ide. Mens senatorene Padme, Bail Organa, Lolo Purs og Mon Mothma kjemper for å ikke lage flere kloner, de mener at det bare vil forlenge krigen. Padme holder tale for sin mening, og det virker som at de fleste er enige. Når de feirer den gode talen kommer Dechi inn og sier at de ikke må le for lenge. Litt etter at hun gikk vekk døde Onaconda Farr, onkelen til Padme av forgiftning. I starten trodde de at det var hjertestans, men når inspektør Tan Divo forklarer at det var et mord, altså forgifting setter Padme raskt i gang og finne ut hvem det er, selv om Tan sier at hun ikke trenger det. Før dette ble Farr kjørt til Rodia, hjemplaneten hans. Padme og gjengen prøver og finne ut hvem som hater han så mye, nok til og drepe han, de kommer så på sporet av Dechi, kvinnen som dro rett etter at han døde. De avhører Dechi og vennen hennes. Dechi sier at de tar helt feil og at det ikke er henne, men hun sier at natten før han døde, hadde han et møte ved et av dokkene. Dit drar de så etterpå der de blir angripet av en ukjent mann, de prøver og følge etter han, men velger og redde egne liv istedenfor og ta morderen. Senere finner de ut at angrepet kanskje var meningen, at Deechi planla det for å drepe dem. Når de så ankommer vennen hennes finner de ham død, mordet av en kniv, kniven til Deechi. Divo forteller så at han er bombesikker på at Deechi gjorde begge drapene, han drepte Farr fordi han er med på feil lag, han drepte han med Kamino-gift som bare funker på rondianere, Farr er en rodianer. Og enkelt og greit drepte hun vennen med en kniv. Padme kommer plutselig på at Lolo også er en rodianer, hun ville også ha blitt død, etterpå finner hun ut at hun ikke drakk. Lolo er morderen! Lolo trekker så fram en pistol, og tar Padme til fange. Hun sier at hun hatet Far siden han brakte krig til Rodia. Divo kontakter så politidroider mot Lolo, hun har tenkt og skyte dem, men før hun rekker det slår Padme skyteren ut av hånden hennes og slår henne ut. Men selv etter det som har skjedd blir ideen om å ikke lage flere kloner nedstemt. Kansler Palpatine forteller henne at det også kan føre mye raskere til fred.

Epguide216.jpg
Clone Wars Sesong 2 Episode 16 "Cat and mouse"
Etter at republikken laget en blokkade over planeten Christophsis som ble ledet av admiral Treench, en superond leder som drepte mange i sin tid, mange jedier trodde han var død. På jediene sin side prøver de og ødelegge blokkaden. Angrepet ledet av Anakin Skywalker går ikke som planlagt, etter beskjed fra mesteren sin Obi-Wan Kenobi må de trekke seg tilbake, men heldigvis har Obi-Wan et hemmelig våpen på lager, et usynlig skip. Han gir Anakin beskjed om og ikke drepe lederen (som de ennå ikke vet hvem er), men å kjøre usynlig forbi etter deretter og gi forsyninger til klonene på Christophsis som er i undertall. Imens finner admiral Yularen ut at lederen er Trench, så gir han beskjed til Anakin om å utsette oppdraget. Dette gjør han, og Yularen kommer løpende og forteller om den onde Trench, begge trodde han var død, men forsto da at han ikke var det. De gjorde seg så klar til og dra, plutselig ville Yularen være med. Samtidig kommer to kloner inn på skipet, det er åpenbart at den ene er ny. Anakin forteller at de ikke skal angripe han, men kjøre usynlig forbi. Når de ankommer blokkaden er de allerede usynlig, når de nærmer seg planeten får de kontakt med Obi-Wan som forteller at han har gjort en bra jobb og at han skal ta seg av Trench, nå stepper Yularen inn. Han sier at han Obi-Wan ikke klarer seg et minutt med taktikken til Trench, Anakin er enig. Anakin forteller så at de beste angrepet de kan gjøre er at de, med det usynlige skipet kan drepe Trench lettere enn ikke usynlige stjernekryssere. Obi-Wan er uenig, med bryr ikke Anakin seg om, han bryter kontakten, snur skipet og gjør klar angrepet. Siden de må være synlig for å avfyre torpedoene gjøør Anakin skipet synlig, etter deretter og avfyre torpedoene. Uheligvis har Trech solide skjold. De angreper så tilbake med mange lasere, Anakin klarer så vidt og flykte unna. De gvjør seg så usynlig igjen. Etterpå kontakter Trench dem, han sier at han har ødelagt usynlige skip før, dette uroer Anakin og Yularen. Deretter kontakter Obi-Wan dem og forteller at det er sant, og at han brukte sporer-torpedoer. Anakin gjør så klar en ny plan. Han gjør seg synlig og skyter ut torpedoer. Trench bruker skjoldet og avfyrer så sporings-torpedoer, men de måtte ta av skjoldet for og skyte dem. Det var akuratt dette han ville. Anakin kjører så mot skipet hans med torpedoene i hælene, Trench gir straks signal om og starte skjoldene, uheldigvis for han lades de opp siden han netopp tok de ned. Anakin kjører forbi skipet så torpedoene treffer det istedet, og Trench er endelig død. De drar så ned til Christophsis der de leverer forsyningene. Både Bail Organa (Senatoren som var på Christophsis) og Yularen var tydligvis stolt over Anakin og hans mot.

Epguide217.jpg
Clone Wars Sesong 2 Episode 17 "Bounty Hunters"
Etter at mange sykestasjoner kommer i krig har blant annet en, nær planeten Felucia blitt borte. Hit drar jediene Anakin Skywalker, Ahsoka Tano og Obi-Wan Kenobi, uheldigvis blir de angrepet og skutt ned. Ahsoka påpeker at nesten hver gang Anakin er pilot styrter de, Anakin skyylder på flyet. De hopper ut av skipet, og har livene i behold, men har et ødelagt skip. De finner så en landsby, men de finner ingen som bor her, før de finner noen dusørjegere. Det kom også to bøndere der, de sa at de ikke måtte drape jediene, men at de kunne redde dem. Det viste seg også at dusørjegerne var snille krigere som fikk betalt hvis dem klarte og drepe "piratene" som ofte kom dit. Jediene fikk forklart hele saken, men sier at de ikke kan hjelpe. Senere går Ahsoka løs på Obi-Wan som at de ikke kunne hjelpe dem, Obi-Wan sier at de var her for å finne et skip ikke avslutte en meningsløs krig. Piratene kommer så. Anakin og Obi-Wan kjenner igjen lederen, Hondo Ohnaka. (Les om de to episode fra sesong 1 Her!) Obi-Wan sier at de ikke skal blande seg, men at de ikke trenger og angripe området bare for moro skyld, dette blåser piratene i, men de drar likevel vekk igjen. Jediene diskuterer og sier at de kanskje kan hjelpe litt, men de kan også trene opp bøndene så de også kan angripe. Anakin lærer håndteknikken, Obi-Wan hjelper til og Ahsoka trener dem i å forte seg unna farlige ting. Ahsoka finner også ut at en som ser ut som en stor, mektig droide egentlig er en veldig liten skapning. Npen stikker av, andre fortsetter. Så ankommer piratene igjen. De setter opp et stort strøm gjerde der bøndene, jediene og de snille dusørjegerne befinner seg. Noen står på bra høyde og har tilgang til og skyte dem, andre må vente til de har løst gitteret. De løser gitteret og kampen er i gang. Noen dør fra begge sider, andre har en god del flaks. Etter at Anakin nesten drepte Hondo viser han sin vennlighet og lar han leve, men hans dårlige vennlighet gjør så han flykter. De fleste andre blir drept. Landsbyen er trygg. Dusørjegerne som overlevde er nå ferdig med oppdraget sitt og tilbyr jediene en tur hjem igjen.

Epguide218.jpg
Clone Wars Sesong 2 Episode 18 "The Zillo Beast"
Etter at planeten Malastare er blitt satt i krig vil jediene hjelpe dem med og skape fred der, for å redde innbyggerne som lager drivkraftene dems. Mange droider er det, men takket være et nytt våpen kalt "Elektro-Pron Bomben" klarer de å utslette tusenvis av droider og maskiner samtidig uten og skade kloner, jedier eller Dog Urus folk (innbyggerne). Den dreper alle droidene, men skaper også et stort hull i jorda. Jedien Mace Windu går for å sjekke hva som foregår. Han finner noen kloner som snakker om en diger skapning, det gir ikke Windu så mange råd. Han går vidre før bakken umulig nok beveger seg. Men det var ikke bakken, men et digert monster. Monsteret angreper jediene, så Windu må kontakte jedi Anakin Skywalker som spør om han kan distrahere monsteret. Anakin ankommer og blir forskrekket av det store monsteret. Windu og klonene rekker og unslippe før monsteret spiser skipet til Anakin. Heldigvis unslipper også Anakin og hans robot R2-D2. De legger så en plan for å drepe monsteret, men Windu sier at det er dumt å drepe monsteret siden det er bare en av hans slag. Palpatin sier i et holgram at han er nødt til og dreper på grunn av farligheten hans. Windu svarer igjen at han er sur på grunn av det vi har gjort med han, skapt et stort hull i hjemmet hans. Windu, Anakin og Palpatine planlegger en ny plan i skjulte omgivelser, de planlegger og besvime beistet som de finner ut er et Zillo beist, så de kan frakte han til et sted han ikke kan flykte fra, men et sted hvor han kan være alene, Palpatine og Anakin er enig. De besvimer beistet mens lederen over innbygerne tror den er død, etter deretter og frakte det til en annet sted, et mye tryggere sted.


Clone Wars Sesong 2 Episode 19 "The Zillo Beast Strikes Back"
Etter å ha bringet Zillo Beistet til Courscant planlegger Kansler Palpatine og bruke et av de skjoldene til og forske mer på, hvis slike skjold brukes til kloner kan det bli mye enklere å vinne krigen. Jediene Mace Windu og Anakin Skywalker som også nettop ankom Courscant sier til Palpatine at de bør ta godt vare på han, og ikke drepe han. Palpatine nikker. Raskt går tester og slikt i gang, beistet blir testet. Doktor Sionver Boll som tester monsteret forklarer til Palpatine er at skallet er sterkt og kraftig, men for å få testet det mer må de ta ut fra han, det er både vanskelig og smertefult. Palpatine foreslår og drepe han selv om Windu sa det motsatte, doktoren blir like forbauset, men må gjøre det, for hvis ikke får hun sparken. Imens ser vi Anakin og roboten R2-D2 som treffer på jedien Obi-Wan Kenobi, senatoren Padme Amidala og roboten C-3PO. De snakker om at Zillo beistet må avlives, og både Padme og Obi-Wan er uenig i saken. Padme blir forbauset når han sier at han er litt på begge sider. Hun forteller at siden det bare er et av hans slag kan det bety mye. Senere i labben prøver de å drepe beistet, uheldigvis er det ikke nok gift og beistet slipper unna. Den herjer nå rundt i Courscant byene. Padme diskuterer saken med Palpatine som fortsatt er enig i hans sak, plutselig får Palpatine et hologram fra doktoren der hun forteller saken. I samme sekund oppdager Padme og Anakin beistet også. Samtidig ser vi at beistet herjer rundt i Courscant, og til slutt får øye på senatsbygningen som han da går etter. Anakin foreslår en evakuering på de nedre, først når beistet ser på dem med et stort øye er han enig. De går til et skip, og prøver å flykte, men beistet tar tak i skipet. Anakin for en plan som han snart setter gang i. Planen oppdager også jediene Yoda, Obi-Wan, Aayla Secura og Mace Windu. Yoda og Secura drar for å distrahere beistet imens Anakin gjør ferdig planen sin. Anakin gjør ferdig etterhvert planen sin som går ut på å kjære et hull i skipet så de kan hoppe nedover taket. Palpatine, som er mest uvant til disse hendelsene blir igjen i det ødelagte skipet sammen med en klone som passer på han. Senere før de blir drept går de ut av skipet. Samtidig holder Padme på å falle nedover, langs sida på Senatsbygningen, men heldigvis redder Anakin henne. Han sender også R2-D2 for å redde Palpatine som må sette seg oppå den, mens klonen ofrer sitt lov for Palpatine. Så ankommer de oppgraderte giftgassen som denne gangen tar livet av beistet. Det dør tragisk. Når hendelsene er over er nesten alle trist over det beistet, Padme synes aldri at det burde kommet til Courscant. Palpatine gir en ny oppgave til doktoren, og klone beistet...

Epguide220.jpg
Clone Wars Sesong 2 Episode 20 "Death Trap"
Jediene Anakin Skywalker og Mace Windu skal borde stjernekrysseren Endurance, der en tropp kloner på ungdomsalder skal få treffe dem. En i troppen erter klonen ved navn Lucky, heldigvis kommer en annen klone og får avsluttet diskusjonen. De ankommer så stjernekrysseren der de begynner med gisp og "så tøft!". Jediene sier de skal trene med hverandre, men får så beskjed av Obi-Wan og må avlyse det, troppen blir lei seg, men også Anakin som føler han knuser noen hjerter. Senere ser vi at gutten Lucky går fra troppen sin og kontakter noen, den han kontakter kaller han "Boba"! Han ber så om og få tak i noe som han får. Straks etterpå setter han en bombe inni Windus hovedkvarter. Hvis noen rører stråler går bomben av. Det er tydlig at han vil drepe Windu. Årsaken er at Windu drepte faren hans, Jango Fett. Deretter går han tilbake til troppen sin. Så ser vi at Windu er nærme med og gå på strålen, men blir stoppet av en klone som sier at Anakin ønsker han ummidelbart. Han går til Anakin, men spør om klonen kan hente noe til han. Klonen rører strålen og bomben går av. Windu blir ikke skadet, men klonen dør og alarmen går av. Troppen er alle overrasket om hva som skjer bortsett fra Lucky, eller hans egentlige navn Boba Fett. Men når han får vite at Windu er uskadet går han igjen fra troppen og spør den samme damen om hva han skulle gjøre nå. Damen ber han om å sprenge skipet så Windu dør, men sammen med alle de andre klonene. Boba vil helst bare drepe Windu, men gjennomfører oppdraget likevel. Når Boba kommer tilbake til troppen sin får de beskjed om å ta nødkapslene, mens Anakin og Windu tar skipene sine. De sier til generalen at han også må dra, men han vil gå ned med skipet. Boba ødelleger en ting på nødskapselen så de ikke ankommer møtestedet til den andre delen av troppen. Kapselen stopper etterhvert, men uten og vite hvor dem er. Jediene får ikke lenger kontakt med admiralen, og de går ut ifra at han er død. Samtidig tar et dusørjeger skip og tar tak i kapselen de er i. Der får de andre vite hvem Boba egentlig er, de blir sinte. Jenta som snakket med Boba var en dusørjeger med navn Aurra Sing. Etter dette finner jediene kapselen og bringer dem i trygghet.

Epguide221.jpg
Clone Wars Sesong 2 Episode 21 "R2 Come Home"
Etter forrige episode der stjernekrysseren Endurance kræsj-landet på planeten Vanqor må jediene Anakin Skywalker og Mace Windu lete etter overlevende. Mens guttet Boba Fett som er sønnen til Jango Fett, en dusørjeger som Windu drepte i slaget på Geonosis (Star Wars Ep. II) vil straks begynne sin neste plan for og hevne seg på Windu. Sammen har han med seg dusørjegerene Aurra Sing, Bossk og Castas. Planen går ut på og sette en felle i Jangos tidligere hjelm, etter deretter og sprenge den når jediene ankommer. Før dette har jediene funnet ut mange var død, men at ikke alle ble drept av kræsjet, men drept av andre. De merker også at blant annet Admiral Killian ikke er der, men at han kan ha blit kastet ut av skipet mens skipet styrte mot bakken. Så finner de stedet der bomben ligger. Anakin tar en nærmere titt på hjelmen, men Windu finner ut at det er en bombe og prøver å redde Anakin, men bomben tar dem likevel. Samtidig prøver Anakins droide R2-D2 og Windus droide R8-B7  å lete etter overlevende, men finner istedet gundarker. Etter at R8 ble spist av en Gundark går bomben av og R2 finner Anakin under en haug med rester, sammen med Windu. Anakin oppdager at de sitter fast og ber så R2 og finne hjelp. R2 drar for å finne det. Samtidig våkner Windu ved siden hans og spør om han har funnet hjelp. Han svarer så at han hadde sendt droiden sin, men som Windu ikke stolte fult og het på. Samtidig kommer Boba og dusørjegerne for å finne overlevende. Etter en rekke drapsforsøk av R2 finner de ut at det er en dødsfelle. De planlegger istedet og bombe restene av skipet. R2 går inn i skipet til Windu og prøver og drepe Boba og dusørjegerne. Istedet tror de at skipet styres av Windu, og at han overlevde. De jakter da på R2 som prøver og flykte. Han rekker så vidt og stikke av med ringen til Windu. Når han ankommer jedi tempelet styrter han inn i et av rommene der blant annet jediene Ahsoka Tano og Plo Koon står. R2 sier at han må gi en viktig melding. Deretter viser han meldingen Anakin ga til han. Ahsoka og Plo drar så raskt for å finne dem. Samtidig prøver Boba og dusørjegerne og sprenge restene av skipet. Vi fikk også tidligere vite at de har admiralen som gissel. Hjelpen kommer før de rekker og sprenge alt så de rekker og redde Anakin og Windu akuratt i tide. Senere gir Windu en unskyldning til R2 som det ser ut som ble stolt av. Etterpå påpeker Anakin at han gir mer ros til R2 enn til han...

Epguide222.jpg
Clone Wars Sesong 2 Episode 22 "Lethal Trckdown"
Etter at jediene Mace Windu og Anakin Skywalker ble skadet i forrige episode ligger de fortsatt på sykehuset, men er straks friske. Jediene Plo Koon og Ahsoka Tano kommer så inn med uovervekkelig beskjed. De får et hologram der dusørjegeren Aurra Sing og gutten Boba Fett viser at de har tre gisler, blant annet admiral Killian. Boba får i beskjed og drepe den ene, men klarer ikke. Aurra deper han istedenfor. Windu foreslår at han drar, men Plo påpeker at an er for skadet til å dra. Han foreslår sa at han selv og padawan Ahsoka drar istedet. Samtidig ser vi at Aurra blir rasende på Boba siden han ikke drapte gisselet. Etterpå sier en av de to andre dusørjegerne at han ikke lenger vil være med på oppdraget. Den tredje med navn Bossk vil fortsette og være med på grunn av at han vil tjene penger. Aurra sier at han har flaks siden de skal stoppe på planeten Florrum der hun kjenner en gammel venn. Samtidig ser vi at Plo og Ahsoka ikke finner noe der de leter. Helt til at Ahsoka overhører en samtale der mannen sier at han kjente en som ble drept på Florrum, som ble drept av Aurra Sing! Etter et lite slag er de på vei til Florrum. Før dette ankommer Aurra, Bossk, Boba og dusørjegeren som vil gå av med navn Cascas Florrum. Der møter de Hondo Ohnaka (Kjent fra tidligere i Sesong 2 og Sesong 1). Aurra distraherer han med et kyss. Etter en prat med Hondo og Aurra ankommer Plo og Ahsoka. Når de ankommer rommet de befinner seg, angiper Boba Plo, og sier at han kan drepe han. Like etterpå gjør Ahsoka det samme med Aurra. Ingen har egentlig lyst å drepe noen. Etter enda et lite slagsmål fanger Plo Boba, og Aurra må velge mellom og stikke av eller å redde Boba. Hun velger og stikke av, og Ahsoka følger etter. Plo spørr Boba om hvor gislene er, men han sier det ikke. Samtidig jakter Ahsoka på urra med en speeder. Plo ber om Hondo kan få Boba til og si hvor gislene er. Hondo spør han om hva faren hans ville ha gjort. Boba sier det deretter, og Plo gir kordinatene til Ahsoka som avbryter jakten på Aurra og finneer istedet gislene. Etter og ha sluppet løs gislene og fanget Bossk kommer Aurra igjen, og prøver og rømme via skipet "Slave 1". Ahsoka kutter av et rør så hun kræsjer, og blir antatt død. Senere når de ankommer tempelet med Boba snakker han med Mace og forteller at det ikke var meningen å drepe så mange, men at det Windu gjorde også var galt. Deretter sa han at han aldri kunne tilgi han, men Windu svarte at han måtte det...