I begynnelsen var tegnet

Mystisk, spennende og langt! Dette passer meg, vel denne boken satt ikke akkurat midt på, men likte det likevl ganske! Den handler om to gutter i to forskjellige historier: Alon - en kongesønn som ikke vil at de to byene skal sloss, og Louis - en mektig konge som i sin unge alder ble sveket av sin beste venn. Den bringer deg til en verden som du ikke fantes. Bra!

Forfatter: Kristian Kapelrud - Terningkast: 5


Menneskejegeren - Del 1

Spennende og eventyrisk! Kort, men godt. Det kunne godt være enda mer spennende. Gutten Luka skulle bli en jeger, og det ble han, men merkelig nok en menneskejeger, jegertypen som alle i byen hans ikke ville ha. Bra, men det kunne vært mye mer spennende. Likevel likte jeg den!

Forfatter: Jan Kjær - Terningkast: Sterk 4!


Artemis Fowl

Boken Artemis Fowl handler om en ung mesterhjerne. Dessverre bruker han hjernen til noe ondt. I det han stjeler alvenes hemmelige bok får har alveagenten Khristtornia Kort i hælene. Når han tar hun til fange kommer også kommandør Rot i hælene. Artemis tror han har dem i sin hule hånd - helt til de slutter å følge reglene. Artemeis Fowl er en bok om lidenskap og viten om hvor mye en ung gutt egentlig kan vite.

Forfatter: Eoin Colfer - Sider: 283 - Terningkast: 6